keskiviikkona, elokuuta 18, 2004

Ulkoluukku, harjoittelua ja säätämistä.

Palaa hermo kiinni Outlook & Siemens M55 -yhdistelmään. Puhelin luulee edelleen olevansa Saksassa, vaikkakin aikavyöhyke on aikaa sitten vaihdettu Suomen pituuspiireille keskeisemmän Euroopan sijaan.

Heräsin tänään 06.55 aiotun 07.30 sijaan, koska rakas matkapuhelimeni päätti muistuttaa tämänpäiväisestä klo 08.00 alkavasta matkasta Lahteen omasta mielestään viisi minuuttia ennen tapahtuman alkua.
Hieno juttu. Eikä ollut edes ensimmäinen kerta.

Jotta homma ei olisi edes kohtuullisessa määrin hieno, en enää tiedä moneltako pitäisi olla missäkin. Puhelimessa tehdyt tehtävät tai muistutukset näkyvät tuossa Microsoftin lippulaivassa alkaen (ja päättyen) tuntia myöhemmin kuin olisi tarkoitus ja vise versa.
Kyllä tämä nykyajan tekniikka on helvetin hienoa ja varmaa.

Ulkoluukkuavautumisen jälkeen voidaankin siirtyä mukavampiin kuvioihin; kävin eilen pitkästä aikaa reeneissä Pyynikillä.
Porukka on lisääntynyt sitten huhtikuun ja meininki parantunut. Paikalla oli eilenkin allekirjoittaneen lisäksi 5 ihmistä, mitä voinee pitää Tampereen luistelupiireissä varsin kunnioitettavana lukemana (etenkin kun tietää, että muutama ihminen ei päässyt tulemaan).
Kai sitä pitää itsekin ruveta taas reenaamaan enemmän tai vähemmän tosissaan - ainakin sen verran että kuuppa ja kroppa pysyy kasassa;)

Viimeinen koulutyö Koblenziinkin hiihteli eilen professori Hampen postilaatikkoon. Toivottavasti AAA:n täti saa ne transkriptitkin joskus aikaiseksi ja Suomeen asti.

Voipi olla, että tänään purjehditaan - tai sitten ei. Joka tapauksessa teetä pitäisi ainakin saada myöhemmin illalla;)

Ei kommentteja: