maanantaina, syyskuuta 13, 2004

Talvi tulee.

Keittiön ikkunan taakse on ilmestynyt talven tulosta kertova pöllö. Vielä valottomilla silmillään se tuijottaa tietokoneen takana istuvaa nuutuneen näköistä Ameebaa.

Liekö nälkäinen.

Lokakuun 22. päivä silmiin syttyy valo ja keittiössäkin näkee taas lukea ilman kattovalaisimen tarjoamaa vähäistä apua.

Aamupäiväinen päivitys odotti tulemistaan kuin tietyt ihmisryhmät herra J:n paluuta. Onneksi blogger toimii sentään hieman nopeammin.

Väsyttää taas aivan sairaasti. Tämäkin kielii osaltaan talven ja syksyn tulosta - koko ajan väsyttää ja mikään unen määrä ei auta. Stressi alkaa pukkaamaan päälle ja rullaluistelukausi loppuu.

No jaa.
Ei kai se oikeasti ihan niin mustavalkoista ja synkkää vielä ole. Omien lupauksiensa pettäminen on sitäpaitsi kuulemma tyhmää hommaa, joten yritän nyt ainakin toistaiseksi välttää sitä.

Koodikoodi ei kiinnosta yhtään sen enempää kuin keväälläkään. Pakkohan sitäkin on vääntää, mikäli valmiiksi joskus mielii...
Tai sitten ei.

Pakkohan ei ole kuin kuolla ja maksaa veronsa.

Wirallisen ja henkilökohtaisen sivuston uusittu leiska sisältöineen alkaa olemaan kohta julkaisukunnossa. Osoitteen tietävät henkilöt voinevat suunnata paikalle tulevien viikkojen aikana (jossakin käsittämättömässä toimeliaisuuden puuskassaan).

Piti muuten eilen kirjoittamani sunnuntaivitutuksesta. En kirjoittanut.
Sitä ei loppujen lopuksi tullut puusavotan työntäessä laajaa rintamaansa tajuntaan ja vallatessa mielen synkkyyteen taipuvat osat hetkellisesti. Tänään onneksi savotta on muisto vain...

Keskiviikon harjoituksia pitämässä on muuten todella pirteä assistentti (syypää).
Kisastudioon on liittymässä alkuperäisen suunnitelman mukaan herrat Mielentila ja Aina Väsynyt Nyrppis (kuten ystävälliset tytöt lukion vuosikirjassa herrasmiehestämme totesivat).

Talvi tulee, tilkitkää ikkunat ja kaivakaa brändy esiin!

Ei kommentteja: