maanantaina, lokakuuta 25, 2004

Aamunavaus.

Huisia. Oma ehdokkaani vaaleissa meni läpi, tosin odotettu juttuhan se oli. On tainnut istua viimeiset kaksi valtuustokautta tulevaakin ennen...

Muuten vaaleissa ei ainakaan Mansesterissa tapahtunut mitään hämmästyttäviä nousuja, laskuja tai tuhoja. Kokoomus sai yhden lisäpaikan, Demarit kaksi ja vasemmistoliitto menetti kaksi paikkaa. RKP menetti ainokaisen paikkansa.
Vanha rakennelma pysyi siis varsin kauniisti(?) pystyssä.

Panee väkisinkin miettimään äänestämisen järkevyyttä.

Eilinen yö kuuluu sarjaamme "levottomia unia, ajatuksia ja univaikeuksia". Toivottavasti viime syksyn kaltaiset yöt eivät enää palaa, silloin kun tällaiset yöt olivat pikemmin sääntö kuin poikkeus.
Aamuherätyksen hoisi (jälleen kerran!) läheinen rakennustyömaa. Mikähän helvetti siinä on, että kaikki ne meluisat hommat pitää tehdä ennen kahdeksaa aamulla?

Hmmph.

Baarissa tuli käytyä viime viikolla peräti kaksi kertaa eli n. kaksi kertaa enemmän kuin Tampereella viimeisen kuukauden aikana. Ei ole sekään homma enää Ameebaa varten ei.
Pelkkä viinan litkiminen ei oikein innosta ja siedettävää musiikkia ei löydy enää mistään. Tanssilattiatkin alkavat muistuttaa kooltaan kulahtaneita froteepyyhkeitä ja musiikki on joko a) ah-niin-muodikasta hip hoppia/r'n'b:tä/jotain muuta vastaavaa, b) lattareita (Need I say more?) tai c) suomipoppia.

Alkaakohan sitä tulemaan vanhaksi ja tylsäksi? No jaa. Ainakin vanhaksi. Tylsähän sitä on ollut jo vuosia, kuten neiti M joskus leikkisästi totesi.

Saavutettavuuden luentosarja alkaa tänään, joten jotain mielenkiintoista sentään tässkin viikossa.

Ei kommentteja: