perjantaina, lokakuuta 29, 2004

Positiiviset ajatukset

Paljon puhutussa edellisessä töipaikassani oli kahvihuoneen seinällä Positiivarien hieno huoneentaulu, jonka otsikkona oli kaiketi "Ajattele Postiviisesti!".
Sisältönä mokomalla taululla oli 12 kohdan ohjelma siitä kuinka pitäisi ajatella positiivisesti töissä (ja kuinka positiivisen ajattelun ihmeitä tekevä voima tekee sitä, tätä ja tuota ja keittää vielä kahvit päälle).

Tuijottelin mokomaa verestävillä silmilläni melkein kolme ja puoli vuotta aamupalavereissa. Siinä se nökötti. Suoraan oman istumapaikkani edessä. Poiskaan ei voinut ottaa, kun pomo oli innostunut aiheesta.

Noh, herra johtaja onneksi otti ja lähti eläkkeelle. Niin lähti huoneentaulukin.

Jäi vaan harmittamaan etten saanut itse hoitaa kunniaa. Tulitikut ja oma jerry-kannu täynnä bensiiniä työhuoneen nurkkaan tuli siis ostettua ihan turhaan.

Toinen hieno muisto samaisesta paikasta oli työtoverin loman teon ajalta - nainen tilasi Positiivarien spämmikirjettä omaan työosoitteeseensa. Joka helvetin aamu postilaatikkoon kolahti "Ajatusten Aamiainen" (kyllä, isot kirjaimet kuuluvat asiaan)ja n. 0,2 sekuntia myöhemmin Ameeballa kilahti.

Mikä helvetti siinä on että positiivisutta tungetaan joka paikkaan?
Eikö ihminen saa olla ihan rehellisesti vittuuntunut silloin tällöin? Maailma potkii päähän, mikään ei huvita ja masentaa; ole positiivinen!
Hymyile ihmisille!

Maikkarin kai jo edesmennyttä aamuohjelmaa Ihana aamua en viitsi tässä vaiheessa edes kommentoida. Ihan helvetin ihania ne työaamut yleensä onkin.

Jep jep. Pitkällinen pohjustus esittelemään ainoaa hauskaa juttua, jonka olen P:lta nähnyt (via TiraMisu):


Tähtimerkit pimeässä

LEIJONA - Mutta... mistä ihmeestä tuo valo tulee, ulkonahan on pilkkopimeää? Joku täällä nyt selvästi kajastaa. Ei mutta - tietenkin - sehän olen MINÄ! Kuinka minä sen nyt unohdin. Omavaloinen leijona löytää sulakevaraston oman loisteensa valossa. Hän ei tarvitse edes taskulamppua, juuri siksi leijonat eivät koskaan ostakaan taskulamppuja. Mitä tästä opimme? Jos pelkäät kummituksia tai palelet helposti, hanki leijona! Leijonat toimivat kiitettävästi erittäin hyvinä lamppuina sekä myös lämmönlähteinä.


Ja loppuun Ismon ajatuksia positiivisuudesta (Vittu kun vituttaa):
Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi
kierrän kriisiryhmänne kaukaa
älä tyrkytä minulle terapiaa
kaada lisää paskaa mun niskaan
mua vituttaa niin ankarasti
vituttaa aamusta iltaan
vituttaa, on kaikki turhaa
vittu kun vituttaa


Ei kommentteja: