maanantaina, marraskuuta 15, 2004

Dyyli.

Saavutettavuuden harkan kunniaksi (ja Maikkarin verkkosivujen arvioinnin kestäessä) tekaisin testin:

Sporttisuus on sinun tyylisi!

Sporttisena arvostat vaatteissasi ennen kaikkea toimivuutta ja mukavuutta. Sinun mielestäsi asussa kuin asussa täytyy päästä kunnolla kävelemään ja kengillä vaikka juosta kipaisemaan. Nyt, kun muodissa ovat erilaiset tennarit, nyrkkeilytossut ja kartingkengät, sinulla ei ole hädän päivää.

Kaapistasi löytyykin paljon toimivia ja teknisiä materiaaleja, ulkoiluasuja neuleita ja vapaa-aikaan mukavaa fleeceä, farkkua ja pehmeitä oloasuja. Juhlapukusikin täytyy olla jollain tapaa sporttinen. Puvun leikkaus voi olla yksinkertaisen toimiva ja kengät linjakkaat. Se jokin voi olla esimerkiksi puvun sivusaumassa oleva Adidas-raita tai kilpauimarin puvusta kopioitu etumus. Sportti käyttää koruja maltillisesti, mutta näyttävä ja tekninen kello sykkeenmittausominaisuuksin viimeistelee tyylin. Suosit urheilu-asuja ja vapaa-ajan vaatteita valmistavia merkkejä. Aurinkolasisi pysyvät päässä hurjemmassakin menossa. Onkohan olkavarteesi tatuointi pantteri – yhtä vauhdikas kuin sinä?

Nykysporttimiesten hiusten pituus vaihtelee: trendikkäästä hieman pidemmästä kiharapehkosta millisiiliin tai kaljuun. Oletko ottanut mallia salibandytähti Jari-Pekka Lehtosen pehkosta, luotatko joonapuhakkamaiseen lyhyeen vai valitsitko tuomoruutumaisen "italialaisen futistukan"? Pidemmän sporttitukan pitää urheillessa aisoissa hikinauha, huivi tai kuminauhapanta, jonka voit salaa lainata vaikkapa tyttöystävältä.

Ja ei, olkavarteen ei ole tatuoitu mitään. Ei ole muuten tulevaisuudessakaan.
Tennareita en omista yksiäkään ja pipaa en päähäni pistä - ainakaan sisätiloissa.
Ulkona kylmällä ilmalla päänlämmitintä tietenkin tarvitaan;)

Ei kommentteja: