tiistaina, joulukuuta 14, 2004

Ajatelmia.

Tentti käytiin tekemässä. Tuloksena ei varmaankaan ole Täydellinen Onnistuminen, muttei myöskään Täydellinen Epäonnistuminen. Arvosanaveikkaus: 3. Uusinnassa joutunee käymään tammikuun alussa kun numba ei miellytä.

Kollega sanailee parisuhteen lopusta Just Sopivasti
(pakko lainata, kun on niin osuva!):


Ero. Kun nainen valmistelee eroa, suhde jatkuu kutakuinkin normaalisti ja asioista ei puhuta. Nainen suree itsekseen ja käy eroprosessia kaikessa hiljaisuudessaan läpi. On ehkä tavallista myötämielisempi miehen toilailuja kohtaan koska on surullinen pian päättyvästä suhteesta. Ja kun aika koittaa, ilmoittaa nainen, että nyt pitäisi vähän jutella. Ei oikeasti enää mitään jutella, eikä pelasteta. Nainen on suhteen jo päättänyt siinä vaiheessa. Mies tässä vaiheessa puolestaan herää kuin heitettäisiin kylmää vettä nukkuvan päälle.

Menee kummasti yksiin omien kokemusten kanssa. Juttelu on aivan turhaa kun toinen on jo käsitellyt asian (ainakin omasta mielestään) kaikilta kanteilta ystäviensä, tukihenkilöidensä ja äitinsä kanssa. Ainoa, jolle asiasta ei ole ilmoitettu, on mies.

Olen muuten kuullut tuon "meidän täytyisi vähän jutella" juuri edellä esitetyssä muodossa. Nykyään sen merkityksenkin tietää jo aika tarkkaan; homma on ohi. Ihan turha vinkua. Ruvetaan pakkaan näitä tavaroita.

Just sopivasti ei ole tähän mennessä kuulunut vakiplokien jaloon joukkoon, mutta taitanee nousta sinne tämän kirjoituksen myötä;)

Kirjoituksen piti muuten alun perin käsitellä em. aihetta, mutta hieman eri kantilta. Ajatus muuttui just sopivasti.

Ei kommentteja: