perjantaina, syyskuuta 02, 2005

Ja lisää tuubaa.

Sama tuuba jatkuu päivästä toiseen (Iltis, Hesari)

Esimerkiksi paljon puhuttu saksalaissyntyinen Hans Assman poikkesi murhailtana salarakkaansa luokse, missä hän oli Tuomisen mukaan vedenpitävästi viettänyt koko yön.

Minkä helvetin salarakkaan luona? Jos asian tiesi myös vuokraisäntäpariskunta, olikohan se nyt sitten niin salainen? Ok, tässä kohtaa ilmeisesti itse todistaja oli käyttänyt termiä. Kiitoksia vaan iltapäivälehdille siitäkin vähästä.

Oikeudessa puhuttiin lyhyesti myös surmateltan säilytyksestä. KRP:n eläkkeellä oleva rikoskomisario Tauno Ahonen kuvasi säilytyspaikkana ollutta ullakkoa kuivaksi ja hyvin ilmastoiduksi.

Vinttikomero? Kanakoppi?

Tuomisen mukaan tutkijoita epäilyttivät esimerkiksi telttailemassa olleiden nuorten kokoerot. Seppo Boisman oli lähes 20 kiloa Gustafssonia kevyempi.

Hmm. Tulevaisuudessa ei siis ole mitään syytä mennä telttailemaan itseään isompien ihmisten kanssa ellei halua itseään tapetuksi?

Loppuun vielä päivän yllätys:
Tuomisen mukaan kolmesta murhasta syytetty Gustafsson oli viime vuoden kevään vangitsemisoikeudenkäynnin jälkeen erittäin hermostunut. Selliosastolla hän oli heittäytynyt sänkyyn ja huutanut: "Tehty mikä tehty, 15 vuotta tuli".

Tuominen sanoi, että Gustafsson viittasi huudahduksella selvästi Bodomin tapahtumiin.

No niin. Päästiin itse asiaan!
Mitenkähän se mahtoi mennäkään taas?
"...viittasi selvästi Bodomin tapahtumiin....

Pitäisiköhän oikeuden kuitenkin sitten päättää tuomiosta, eikä iltapäivälehtien, poliisien, puhelinvaihteiden ja muiden kiinnostuneiden?

Ei kommentteja: