maanantaina, syyskuuta 20, 2004

ÄsVee tulee taas.

ÄsVee, tuttavien kesken vaan sunnuntaivitutus, tulee taas hypättyään varsinaisen sunnuntain yli.
Mielenkiintoinen ilmiö sinänsä. En ollut edes ryyppäämässä tänä viikonloppuna (perjantain pelejä ja muutamaa olutta lukuunottamatta), joten krapulaakaan ei voi ilmiöstä syyttää.

Saksassa ÄsVee suorastaa loisti poissaolollaan, mistä sitten johtuukaan. Ainakin siellä oli jotain tekemistä - aina. Aina löytyi uusia paikkoja, jossa ei vielä ollut käynyt. Tampereella sen sijaan uudet ja mielenkiintoiset paikat ovat kortilla 25 täällä asutun vuoden jälkeen. Lempäälääkään ei viitsi lähteä tutkimaan (vrt Koblenz ja Andernach).
[Toim.huom.: Lempäälää yhtään halveksumatta.]
Ilmiöstä oli muuten puhetta hyvän ystäväni J:n kanssa - on huomannut saman jutun Suomeen palattuaan. Ei se Vaajakoskikaan ilmeisesti niin hieno paikka ole;)

Poltin tänään hermoni Elisan asiakaspalvelun sijaan DNA:n asiakaspalveluun. Tai oikeastaan tekniseen tukeen (neuvo "ota se virtapiuha irti ja anna olla ilman n. 5 minuuttia" ei oikein lohduta jos konsti on ensimmäinen kokeiltu).
Jaa että miksi? Noh - porukoille pitäisi asentaa ADSL-liittymä.
DSL-valo ei vaan pala ja quso ei kulje.
Teknistä tukeahan ko. firma muuten tarjoilee hintaan 0,37 euroa per minuutti. Halpaa on kuin jugurtti, saa nyt sitten nähdä vastaavatko sähköpostiin (ja koska).

Nooh, elämä on knaiffii.

Ei kommentteja: